topshadow.png

Tietoa seurasta

Lakeuden henkinen seura ry merkittiin rekistereihin vuonna 1993 nimellä Seinäjoen Paraseura ry. Toiminta oli alkanut jo vuosia aiemmin. Nykyinen nimi rekisteröitiin käyttöön vuonna 2009. Seurassa on jäseniä ympäri maakuntaa.

Seuran tarkoituksena on tarjota tietoa ja näkemyksiä henkisen kasvun tielle.

Toiminnallaan seura haluaa auttaa ihmisiä kehittämään henkistä tietoisuuttaan, itsetuntemustaan ja rakkautta elämää kohtaan.

Seura ei ole sitoutunut mihinkään yksittäiseen uskontoon, ismiin, oppisuuntaan tai politiikkaan.

Jäsenmaksu vuonna 2019 on 20 €, jonka voit suorittaa seuran pankkitilille FI17 5419 0120 0149 50Merkitse viitenumeroksi 123. Voit myös tukea seuran toimintaa vapaaehtoisella kannatusmaksulla.

Maksettuasi jäsenmaksun ilmoita nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi seuralle jäsenrekisteriä varten sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Yhteystietojasi ei luovuteta ulkopuolisille, vaan niitä käytetään ainoastaan seuran tapahtumista tiedottamiseen.

Yhdistyksemme säännöt löydät tästä.

Sydämellisesti tervetuloa tilaisuuksiimme!

Valoisin terveisin hallitus;

Kaisu Hautala 0400 564 811

Varapuheenjohtaja
Jaana Laine 040 545 2782

Muut jäsenet
Katriina Ahvenniemi, Aimo Haapoja, Elise Lepistö, Arja Myllymäki (siht.) ja Ritva-Liisa Riskumäki-Mäenpää

Taloudenhoitaja
Anna-Liisa Rintakari 044-204 5740

bottomshadow.png

DMC Firewall is a Joomla Security extension!